pompoen herfst

My October notes…en op naar de winter!

Oktober

Een nieuwe maand is weer begonnen. Met dat het november is, beginnen de feestdagen alweer dichtbij te komen! Voordat het zover is, kan je in deze blog mijn terugblik op de maand oktober lezen. Lees en bekijk wat er zoal gebeurde in de maand waarin het aantal blogs dat ik schreef tot een record minimum zakte…

Herfst
Met een mooie herfstzon genieten van de herfstkleuren

Genieten van de herfstzon

Oktober stond voor ons in het teken van leuke dingen doen! Het eerste weekend stond een concertbezoek in het Concertgebouw in Amsterdam geboekt. Het tweede weekend bezochten we een expositie van een kunstenaar die Amsterdam in mooie verfstreken vastlegt. Het derde weekend hadden we onze eerste familie-fotoshoot met Giulia en het vierde weekend reisden we af naar Overijssel om daar te genieten van een lang weekend weg. Kortom, met ook alle gewone dagelijkse dingen erbij, vlogen de weken en voor ik het goed en wel besefte was het alweer november!

Deventer
Deventer is een kleine stad, maar beschikt over een aantal mooie pleinen!

Hup, uit je comfortzone

Mijn blog bleef daardoor een beetje stilletjes. De blog die ik schreef, ging wel over een onderwerp wat mij aan het hart ligt: het stappen uit je comfortzone. Vaak kom ik namelijk mensen tegen die mij bewonderend aanhoren over keuzes welke ik heb gemaakt en dan zou ik hen tegelijkertijd zo graag willen aanmoedigen om ook een bepaalde stap te zetten die ze, om verschillende redenen al heel lang uitstellen. Ik vind het trouwens geen kwestie van goed of fout, het gaat erom met welke keuze je wilt leven. Kan je leven met alles zoals het nu is? Nou, dat is dan prima. Blijft er echter zo’n stemmetje in je achterhoofd roepen dat het zo niet langer kan, dan kan je ervoor kiezen het voorlopig te negeren. Maar je zou ook de stoute schoenen aan kunnen trekken…In mijn blog over dit onderwerp lees je hiervoor een aantal tips.

concertgebouw Amsterdam
Ook bezocht ik het Concertgebouw in Amsterdam voor een concert van het Budapest Nationaal Orkest

November

Nu de wintertijd is aangebroken, gaan we weer langzaam richting de feestdagen. Ik vind het altijd een hele gezellige periode! Ook deze weken staat er alweer van alles in mijn agenda gepland. Ik heb het dan ook maar even losgelaten hoeveel blogs ik kan gaan publiceren deze maand. Indien je op zoek bent naar reisinspiratie voor deze maanden, is er genoeg op mijn blog te vinden van de afgelopen jaren! Bekijk bijvoorbeeld mijn lijstje met herfst- en winterblogs om alvast in de stemming te komen.

winter Amsterdam

Een greep uit mijn herfst- en winterblogs:

10x tips voor een stedentrip rondom de feestdagen

5x tips voor een stedentrip in de winter

Winterse zoetigheden uit Sicilië

en ook doen in Sicilië in de herfst en 6x Sicilië in de winter

5x waarom reizen met de trein tijdens de wintermaanden

Pompoen herfst

Wat zijn jouw plannen voor de komende maanden? Ga je iets speciaals doen? Laat het weten door een reactie onder deze blog te plaatsen of via de social media!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.