sinterklaas

My November notes…een kerst proloog.

November vorig jaar…

Deze november dacht ik veel terug aan november van vorig jaar. Het was de maand van mijn bevallingsverlof en in mijn gedachten vlogen ettelijke malen per dag deze zinnen voorbij: ‘nú zou het zover kunnen zijn! De baby kàn nú eraan komen!’ Los hiervan was het overigens een leuke maand. De baby kwam echter nog niet en zo ging november voorbij met leuke dingen doen en uitrusten maar ook met wachten.

wachten

Wachten… we hebben er allemaal onze ervaringen mee

Wachten…verwachten

Voor iedereen die weet hoe het is om lang op iets te moeten wachten, zal het herkenbaar zijn: als je ergens lang op moet wachten en op het laatste moment wordt duidelijk dat je er nog langer op moet wachten, dan lijkt het meteen alsof het onmogelijk lang gaat duren. Ik had dat vorig jaar toen november december werd en onze baby nog niet geboren was. Uiteindelijk kwam ze 5 dagen na de uitgerekende datum, dus ik heb wel een lesje in wachten gehad. Nu 1 jaar later denk ik er veel aan terug. Het schijnt dat dat er een beetje bijhoort, die melancholie. Of is het misschien ook de tijd van het jaar?

sinterklaas

Het is bijna kerst! Tot 5 december is het echter nog Sinterklaas wat de klok slaat

November dit jaar…

Terug naar november dit jaar. Ik maak ook wel eens het grapje dat deze tijd van het jaar zó snel gaat, je knippert met je ogen en het is kerst. Zo’n november was het dit keer wel ongeveer: ik knipperde met mijn ogen en voorbij was het. Met een inmiddels 11 maand oude baby vliegen de dagen voorbij. 

vuurwerk

We gaan alweer de laatste maand van het jaar in!

En het is bijna kerst!

Voor december heb ik een aantal blogs op de plank liggen en wacht ik braaf tot na Sinterklaas met alle kerstdeco ophangen. Deze maand vind ik altijd erg leuk! Met de feestdagen, kerstvakantie, gezelligheid en nu ook de verjaardag van onze dochter, is december denk ik mijn favoriete wintermaand. Op Cities ’n Stories verschijnen deze maand een aantal blogs om het jaar knallend mee af te sluiten en om straks het nieuwe jaar weer fris te beginnen. 2020 staat voor de deur!

was zuidelijke huizen

Een nieuw jaar staat er weer aan te komen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.