My September notes…over herfst, nazomeren en Sicilië.

Catania

Zonnig Catania. In september schreef ik mijn 7 insiders tips voor een vakantie naar Sicilië.

September terugblik

Het is weer de eerste dag van een nieuwe maand en daarom op mijn blog een terugblik op de afgelopen maand! In september gaf ik je op Cities ’n Stories een aantal tips welke je goed van pas komen als je naar Sicilië op vakantie gaat. In mijn Engelstalige blog over Amsterdam deelde ik mijn favoriete dingen om te doen in september. Ik vind het altijd jammer als de zomer weer langzaam verdwijnt, maar aan de andere kant heeft de herfst ook zo zijn leuke kanten.

Amsterdam huis

Zie je de herfstblaadjes decoratie op dit huis?

Nazomeren in de tweede helft van september

Zo rond de tweede helft van september werd het nog even een mooie nazomer! In mijn blog over steden verkennen vanaf het water, kon je vier tips vinden om te gaan doen in diverse steden van Nederland met dit mooie weer. Ook vonden er evenementen plaats zoals Open Monumentendag. Ik bezocht dit keer de Beurs van Berlage en gebruikte dit om mijn blog welke ik eerder over dit gebouw schreef te re-editen. Als jij een blog bijhoudt, edit jij ook wel eens oude blogs?

Amsterdam gracht nazomer

Zonnige dagen in september. Ook vanaf het water is het leuk om steden te bekijken!

Persoonlijke update

De meeste vrije tijd van september stond voor mij in het teken van babyspullen kopen en voorbereiden op dat er straks een kleintje aankomt. Nu nog maar twee maandjes aftellen en dan is het zover! Dat maakt ook dat er voorlopig niet echt reizen gepland staan, maar desalniettemin blijft er nog genoeg inspiratie over om leuke blogs te schrijven. In mijn blog met travelconfessions deelde ik dingen over reizen welke ik doorgaans meestal niet vertel. Je kunt er bijvoorbeeld lezen welke landen ik nooit zou willen bezoeken en welke stad mij erg tegenviel.

appeltaart winkel43

Ook lekker nazomeren: appeltaart eten op het terras van Winkel43.

In de laatste week van september heeft Arend van Joax Design mijn blog weer helemaal up to date gemaakt en hierdoor o.a. een fout in mijn pagina’s met blogs opgelost. Hij is degene die trouwens ook ooit de layout van Cities ’n Stories heeft gemaakt! Mocht je op zoek zijn naar iemand die goed is met WordPress, dan beveel ik hem van harte aan (en nee dit is geen gesponsorde post haha).

Sicilië herfst

Ook in Sicilië is de herfst prachtig.

Oktober

Nu is oktober begonnen en zal ik op Cities ’n Stories veelal herfstige blogs gaan uploaden. Een van de eerste zal echter een zonnig randje hebben. Ik blijf namelijk graag mijn blogs over Sicilië verder uitbreiden zodat deze website een vindplaats wordt met allerlei tips en informatie rondom dit mooie eiland. Overigens, ook in de herfst is Sicilië prachtig!

Wat ga jij in de herfst doen? Heb je nog mooie reizen of weekendjes weg gepland staan? Ik vind het altijd leuk om iets van mijn lezers te horen. Reageren kan in de comment box onderaan deze blog.

 

2 antwoorden
 1. J.Sannen
  J.Sannen zegt:

  Afgelopen Mei een rondtoer gedaan over Sicilië. Prachtig eiland en veel gezien. Zijn net 3 weken terug uit Sevilla en gaan over 4 weken naar Stockholm. In januari naar Valencia geweest, in Februari naar Marrakech. En nu in December naar Wenen. En voor volgend jaar hebben we al Februari Istanboel geboekt en April Bali! Reizen verrijkt je leven! Lees graag je blogs! Leuk om tips op te doen en te zien hoe anderen hun reizen beleven.Mijn man en ik zijn net over de 50 jr. de kinderen redden zich steeds meer zelf en reizen ook veel tussen en voor hun studie. Hebben onze oudste zoon opgezocht in New Zealand vorig jaar toen hij daar 6,5 maand stage liep. En ook weer toen hij voor zijn minor in Helsinki studeerde. Groetjes v Jacqueline

  Beantwoorden
  • janine reso
   janine reso zegt:

   Hoi Jacqueline, wat een mooie bestemmingen heb je bezocht dit jaar! Istanbul schijnt ook heel mooi te zijn, maar ook Wenen in december is natuurlijk prachtig. Ik ben het met je eens: reizen verrijkt je leven inderdaad! Leuk om te horen dat je mijn blogs graag leest. Ik hoop snel weer nieuwe blogs te plaatsen!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.