Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief:

Mijn debuutroman ‘Op zoek naar Matteo’ ligt overal in de (online) boekhandels en het leuke is: dit is deel 1 van een serie! Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwtjes rondom het uitkomen van deel 2 die later dit jaar zal verschijnen? Schrijf je dan hieronder via het inschrijfformulier in voor de nieuwsbrief.

Ja, ik schrijf me in!


Nieuw op zoek naar Matteo

Op zoek naar Matteo – het verhaal:

Vanaf het moment dat Naomi in actie komt om haar problemen op te lossen, blijkt niet alles te zijn wat het lijkt. Is Matteo wel degene die ze online had ontmoet? En waarom precies vertrekt ze voor haar werk naar Salerno? Haar baan was toch in Milaan? – mijn roman is verkrijgbaar als paperback en e-book!


Bestel je gesigneerde exemplaar:

cadeau

Wil je graag een gesigneerd exemplaar kopen? Dat kan! Ik pak hem daarbij voor je in met het papier wat je hiernaast op de foto ziet: met een mooi Amalfitaans thema.

Hoe je bij mij bestelt? Simpel: stuur een mailtje naar janine @ citiesnstories.com met als onderwerp ‘bestelling Op zoek naar Matteo gesigneerd’ en vergeet niet je adres erbij te vermelden. Dan ga ik voor je aan de slag!

Kosten zijn 20,95 euro en hier komen de verzendkosten a 4,15 euro bij (verzendkosten voor België bedragen 9,00 euro).


Of bestel jouw exemplaar bij je (online) boekhandel:

roman herfst

Op zoek naar Matteo kan je op diverse manieren kopen. Ga naar de boekenshop van Boekengilde om de roman direct via de drukkerij te bestellen, vraag ernaar bij je boekhandel, of klik op de naam van jouw favoriete leverancier hieronder:

Let op: In de Apple store en bij Kobo kan je enkel het e-book bestellen. Bij de andere leveranciers kan je beide versies kopen.


Blogs met mijn roman updates:

Napels sunset

Vijf weetjes over deel 2 van de Weg van Italië serie (zonder spoilers!)

De keuze van Katia Op dit moment is deel 1 van de Weg van Italië serie, Op zoek naar Matteo, overal verkrijgbaar. In oktober van dit jaar zal deel 2 verschijnen met de titel De keuze van Katia. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, deel ik in deze blog vijf weetjes […]

Valentijn

Lekker lezen: ‘Verlate Valentijn’ een spin-off van Op zoek naar Matteo

‘Napels heeft duizenden kleuren’ zong Pino Daniele ooit in een prachtig liedje. Voor mij heeft Napels niet enkel duizenden kleuren, maar is het ook een stad met duizenden verhalen! Het korte verhaal hieronder is er een van. Het bijzondere is dat het een spin-off is van mijn roman Op zoek naar Matteo. Deze spin-off heeft […]

boek lezen

12 weetjes over Op zoek naar Matteo

Heb je inmiddels mijn nieuwe roman Op zoek naar Matteo gelezen? Dan kan je in deze blog een aantal leuke weetjes vinden! Heb je het boek nog niet gelezen en ben je vooral nieuwsgierig, lees ook dan snel verder! Weetjes! Dit wist je nog niet: 1. De stad Salerno heb ik in totaal vier keer […]