herfst

My September notes…en de herfstblues.

Oktoberrr

Een nieuwe maand is weer begonnen, als je het mij vraagt een behoorlijk frisse maand! Het betekent dat het tijd is voor mijn terugblik op september, de maand waarin je nog af en toe zonder jas buiten kon wandelen. Lees mee wat er zoal gebeurde in mijn persoonlijke leven als op Cities ’n Stories!

herfst
Het is oktober! De herfst is nu echt begonnen

Nazomeren

Met amper 14 graden buiten is het nog maar moeilijk voor te stellen, maar het was hier en daar in september nog heerlijk nazomer weer! Terwijl ik het ene weekend genoot van in mijn t-shirt winterkleding shoppen, van samen met een zusje ijskoffie drinken en wandelen door de stad, schreef ik het andere weekend een blog over hoe je dat heerlijke zomergevoel nog even vast kon houden. 

september zomergevoel
In september was het nog heerlijk nazomeren

Stedentrips

Op dit moment zijn we aan het kijken voor een weekendje weg in eigen land nog voor dit najaar. Waarschijnlijk wordt het Zwolle of Amersfoort en gaan we genieten van de gezelligheid in die steden en lekker eten dichtbij huis. In september schreef ik over de stad waar we onze zomervakantie grotendeels hebben doorgebracht. In mijn blog Ventimiglia, stad aan de Italiaanse bloemenriviera kan je er alles over lezen.

stedentrip Ventimiglia
Ook in de zomer zijn stedentrips heel erg leuk!

Ook bezochten we deze zomer de mooie stad Turijn! Lees mijn blog met tips voor wat te doen in Turijn.

Herfst

Het najaar is nu echt begonnen. Ik zie bezoekers op Cities ’n Stories mijn stedentrips voor rond de kerst al doornemen en ook mijn blog over Sicilië in de winter wordt weer graag gelezen. Waarom deze blog de herfstblues heet? Als ik terugdenk aan de zomer en onze vakantie dan mis ik de zomer. Het was namelijk weer zo’n heerlijke tijd! Aan de andere kant houd ik ook van herfst, van lekker warme kleding en mooie winterjassen, van de kleuren die de bomen krijgen en niet te vergeten de pepernoten die alweer in de winkel liggen. Mijn herfstblues is dan ook snel voorbij. Binnenkort volgen weer nieuwe blogs met leuke herfstige inspiratie!

international coffee day
In september was het ook International Coffee day. Met een tien maand oude baby is het elke dag wel tijd-voor-veel-koffie-dag…

Wat is jouw favoriete seizoen? En wat vind je van de herfst?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.