Juli checkt uit, augustus checkt in en thuis genieten van de zomer.

Juli checkt uit
Het is weer de eerste dag van een nieuwe maand en dit keer is het tijd voor het blog overzicht van juli! Ik kan me erover blijven verbazen hoe snel de maanden voorbij vliegen. Ik heb ooit gehoord dat het iets te maken heeft met ouder worden…hoe ouder je wordt hoe sneller de tijd gaat. Nouja, als het in dit tempo doorgaat, dan wil ik er niet over nadenken hoe de tijd zal vliegen als ik 70 ben! Gelukkig ben ik bij die leeftijd nog niet aanbeland (echt jongens, 34 zijn is al een hele opgaaf) en kan ik nog gerust terugkijken naar de vorige maand. Een maand geleden wist ik nog niet waarover ik zou gaan schrijven, je kunt het hier teruglezen, maar inmiddels is de maand voorbij en is Cities ’n Stories weer een aantal blog posts rijker!

wijn proeven

Lekker wijntje tijdens een wijnproeverij van Etnasmaak.

Blog overzicht juli
In juli nam ik je eerst mee naar het centrum van Amsterdam. Daar is namelijk een nieuwe high-light te bewonderen: de Beurspassage! In deze blog kan je lezen wie de ontwerpers zijn en wat het idee achter deze groen gekleurde, prachtig met kroonluchters gedecoreerde doorgang is. Vervolgens schreef ik een zomers verhaal wat je in deze blog kunt lezen. Het verhaal zat al best een tijdje in mijn hoofd, maar het was nu klaar om op papier gezet te worden. Het was in de week dat de aarde een levensgenieter verloor. Eigenlijk schreef ik dit als een ode aan hem, een oom die er nu niet meer is, want het leven is om te vieren, ook met mooie verhalen. Na dit verlies gaat het leven door, en gelukkig dat het leven doorgaat! Het is een gift aan ons, van wie?….Tja, God mag het weten…
tapas restaurantWat betreft stedentrips schreef ik in juli over Noto, een stadje in Sicilië wat echt heel erg mooi en bijzonder is. Zelf ben ik deze maand thuis in Amsterdam gebleven en aan het werk geweest. Dat het kunnen genieten van de zomer ook in Amsterdam heel goed mogelijk is, beschreef ik in deze blog waarin ik vijf plekken in Amsterdam deelde waar je op warme dagen de verkoeling op kunt zoeken. Nu maar hopen dat het nog eens echt mooi weer zal gaan worden! Ten slotte vond ik een deel van mijn Instagram foto’s te mooi om zomaar te laten verdwijnen in de feed en deelde ik deze blog over mijn Instagram favorieten. Op Instagram kan je trouwens veel updates zien van wat van ik zoal bezoek en meemaak. Indien je mij nog niet volgt, voeg me toe! Mijn account: janine.citiesnstories.

zomer juili westerpark

Genieten tijdens een mooie zomerse avond in Westerpark Amsterdam

Augustus checkt in
Ook in augustus zal ik weinig op reis zijn, want mijn vakantiedagen zijn helaas beperkt. Wat blogs betreft heb ik een paar ideetjes en ik wil ook nog op pad gaan naar een bijzondere plek waar ik al een tijdje heen wil. Het is echter het leukst om te bezoeken als het weer ook een beetje meezit! (iets wat voor heel veel plekken geldt uiteraard). Hint: betreffende locatie bevindt zich in Rotterdam! Ik hoop dat we nog veel mooie zomerdagen gaan meemaken de komende weken. Bedankt voor als je mijn blog volgt! Ik vind het altijd leuk om te lezen wat je van mijn blog posts vindt! Laat gerust een reactie achter in de comments hieronder.
zomer zee

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.