My February notes…en mijn blog bestaat vier jaar!

Terugblik februari

Het is 1 maart 2018 en dat betekent dat mijn blog 4 jaar bestaat! Daarover later meer. Ook betekent het dat ik in deze blog mijn februari overzicht met je deel! Dat dus eerst. Februari was een zonnige en ook hele koude maand en voor mijn gevoel was iedereen ziek. Tenminste, ik heb zelf een week ziek thuis doorgebracht en ik ben heel blij dat het weer achter de rug is! Ziek zijn is zo saai…Gelukkig waren er ook leuke dingen. Het mooie winterweer maakt dat het heerlijk is om buiten te wandelen en natuurlijk was het geweldig om de Olympische winterspelen te volgen en al die records en medailles behaald te zien worden. Dat maakt je dan toch weer een beetje trots.

koud winter

Wat is het koud he!

Op Cities ’n Stories nam ik je mee in een rondleiding langs de Amsterdamse bruggen op het Engelse gedeelte van mijn blog. In deze blog zat ook een tip voor iets om te doen met Valentijn! Mocht je hem nog niet gelezen hebben, dan kan je dit alsnog doen en de tip voor volgend jaar gebruiken.

Amsterdam bruggen

Bruggen in Amsterdam. Door deze mooie tulpen lijkt het nét lente!

Door de Italiaanse ministeries van cultuur en van agricultuur is het jaar 2018 uitgeroepen tot jaar van het Italiaans eten. In mijn blog over deze 10 must-eats van Sicilië liet ik je alvast watertanden door veel heerlijks voor te schotelen! De Italiaanse keuken is wereldwijd een favoriet. Omdat het wordt gezien als belangrijk onderdeel van het culturele erfgoed, is besloten om alle authentieke gerechten dit jaar opnieuw in de schijnwerpers te zetten. Buon appetito!

italiaans eten

Aankondiging year of Italian food – photo credit

In het korte verhaal Een nieuw begin schreef ik de belevenissen van Lotte op tijdens de dag dat ze haar café zou openen. Ik heb er wat elementen in verwerkt uit de tijd dat ik nog office manager was en mijn dagen aan elkaar hingen van én alles op kantoor op orde houden én diverse events organiseren. Ik vond dat heel leuk overigens, maar ben ook wel blij dat mijn huidige baan weer een hele andere hectiek met zich meebrengt. Ten slotte kwam ik in mijn blog met tips om te kiezen waar te gaan eten op reis terug op het onderwerp eten. Gebruik je zelf ook apps zodra je op vakantie een restaurantje wilt kiezen? Of ga je gewoon op de bonnefooi?

Sicilie eten februari notes

Catania, stad waar je heerlijke gerechten kunt vinden! Hoe zou jij kiezen waar te gaan eten?

Maart: tijd voor een feestje!

Maart is voor mij altijd een leuke maand, omdat ik er dan aan herinnerd word hoe ik ooit Cities ’n Stories begonnen ben! Inmiddels bestaat mijn blog alweer vier jaar en ik ben heel erg blij met alles wat het mij brengt. Naast dat deze blog mijn uitlaatklep is, heb ik er namelijk een hele wereld bijgekregen welke bestaat uit andere bloggers, (of heten we tegenwoordig social influencers), ontwikkelingen in blogland, SEO strategieën (wel of niet toepassen…en werkt het nu echt?), webdesign, apps, schrijftechnieken, evenementen en, niet in de laatste plaats: lezers! Ik vind het heel erg leuk om iets van jullie te horen, dus laat gerust eens een reactie achter op mijn blog. Ook in maart zullen er weer nieuwe blogs verschijnen op Cities ’n Stories! Tot snel!
feestje maart

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.