My February notes…en mijn 5-jarig blog jubileum.

Zon en tijd voor een feestje!

De maand maart is begonnen en dat betekent dat het tijd is voor een terugblik op februari. Ook betekent het dat mijn blog jarig is! Cities ’n Stories viert dit jaar haar 5-jarig jubileum. Hierover later meer! Eerst neem ik je mee naar wat er zoal gebeurde in zonnig en lenteachtig februari.

february notes

Door de bloesem en het mooie weer lijkt het net alsof de lente al is begonnen!

Mama -straks weer- fit

Februari was de maand waarin ik weer begon met sporten. Ik heb me ingeschreven bij een ‘mama-fit’ cursus, zodat ik alle tips speciaal voor weer gaan sporten na een bevalling mee kan pakken. Ook omdat m’n conditie zo goed als compleet verdwenen was, voor zover ik die überhaupt al had, leek het me beter om rustig aan te beginnen. Inmiddels heb ik drie lessen achter de rug en het gaat best wel goed! Tijdens les 1 sprak ik met de docente over mijn zorgen over mijn conditie. Haar optimistische antwoord was “oh, maar die komt heel snel weer terug!” en inmiddels blijkt dat ze daarin wel gelijk heeft. Ook omdat ze je met een net zo optimistische glimlach flink laat zweten op een fitness apparaat en vervolgens tijdens diverse spieroefeningen, maar ja, ik was dan ook degene die begon over conditie opbouwen…

Bauhaus reizen Duitsland

Ook in Berlijn vinden dit jaar diverse evenementen rondom 100 jaar Bauhaus plaats

Ondertussen op Cities ’n Stories

Naast sporten heb ik mij voor Cities ’n Stories beziggehouden met wat er momenteel in reisland gaande is. Zo las ik over het 100-jarig bestaan van Bauhaus en begon februari op mijn blog met een bezoek aan Duitsland. In deze blog lees je alles over deze mooie design en architectuur stijl! Het 100-jarig jubileum en de evenementen hieromheen, is de reden dat je ook volgens Lonely Planet Duitsland in 2019 moet bezoeken.

productief werken

Productief werken te midden van veel spullen, of juist in een zo leeg mogelijke omgeving? Lees het in mijn lifestyle blog van februari.

Lifestyle lijstje

In de categorie lifestyle deelde ik mijn tips voor hoe je productiever kunt werken. In de blog 5x zo wordt je productiever kan je mijn tips lezen. Het zijn eigenlijk 5 vragen welke ook mijzelf hebben geholpen om wat beter met mijn tijd om te gaan.

Reizen en reisbagage

Omdat je bagage inpakken voor zowel een korte als lange reis best wat tijd kan kosten, deelde ik in deze blog welke 10 items er standaard in mijn bagage zitten. Met Giulia zijn we deze maand al meer eropuit geweest. Door familie aan de andere kant van het land te bezoeken, en vrienden aan de andere kant van Amsterdam – en dat is toch ook een eindje met de auto- is ook mijn wereld weer wat groter geworden en zie ik uit naar de langere reizen. Voorlopig is het echter werken wat de klok slaat. In maart is mijn verlof voorbij en zal ik weer beginnen met mijn werk. Ook op kantoor was ik in februari al even langs geweest om Giulia te showen!

blog 5 jaar

Vijf jaar Cities ’n Stories is al vijf jaar het delen van mooie reiservaringen.

Mijn 5-jarig blog jubileum

Op 1 maart is het alweer 5 jaar geleden dat ik mijn blog lanceerde! Nog steeds brengt het bloggen mij dezelfde positieve energie als toen ik ermee begon. Het bedenken en publiceren van keer op keer weer nieuwe blogs blijft iets heel erg leuks! Het delen van mooie reiservaringen, reistips en bloggen over het leven in de stad en lifestyle, is wat ik nog heel lang graag zal blijven doen. Ook deze maand zal ik weer nieuwe blogs online gaan zetten. In één ervan zal je over de redenen waarom ik blog kunnen gaan lezen. Daarnaast zal er in maart weer nieuwe reisinspiratie en lifestyle tips op Cities ’n Stories gaan verschijnen.

blog vijf jaar

Binnenkort weer nieuwe blogs met reistips, reisinspiratie en lifestyle tips!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.