Augustus checkt uit, september checkt in: mijn blog overzicht.

Augustus checkt uit: twee mijlpalen
September is begonnen en daarom is het tijd om terug te kijken naar augustus! Augustus begon met een blog waarin ik de voordelen van een taalschool vakantie liet zien. Vervolgens kon je in de blog met de city lifestyle tag wat meer over mij te weten komen! Ook reisde ik af naar twee steden: in deze blog kon je alles lezen over wat te doen tijdens een bezoek aan Praag en in deze blog over Milaan gaf ik je 15 tips voor een verblijf in deze stad. Ten slotte schreef ik nog een kort zomers verhaal.
Augustus stadAugustus was ook de maand van twee bijzondere mijlpalen in de geschiedenis van mijn blog! Het korte verhaal Zomervlinders was mijn 300ste blog sinds Cities ’n Stories het levenslicht zag. Mijn blog over Milaan was de 100ste blog in de categorie Travel. Daarmee kon je ook de titel van mijn blog, Cities and Stories, mooi in deze twee mijlpalen zien terugkomen! (cijfer weetjes en dergelijke constructies zijn zaken waarmee ik anderen heel vaak kan vermoeien overigens…dus ik zal er voor nu verder over ophouden!). Augustus strandLifestyle: ondertussen in Amsterdam
In de afgelopen weken zijn we niet op vakantie en maar zelden eropuit geweest, want onze vakantie ligt nog in het vooruitzicht! Daarbij was voor het de maand augustus buitengewoon fris en regenachtig, ook niet echt weer om erop uit te gaan! Gelukkig maakte eind augustus dit meer dan goed en was het bijvoorbeeld genieten van een zomerse festivalsfeer tijdens de jaarlijkse Uitmarkt. Een rondje wandelen of fietsen in Jordaan tijdens zomers weer vind ik ook altijd heerlijk. Waar we onder andere zo hard aan hebben gewerkt deze weken? Mijn man geeft Italiaanse les en is nu bezig met de voorbereidingen om zijn eigen taalschool te openen! De naam: Augusta taal. Je kunt hem alvast volgen op Twitter via @Augustataal en binnenkort volgt de website!
Prinsengracht AmsterdamSeptember checkt in
Voor september staan er alweer een aantal leuke blogs op stapel. Je kunt gaan lezen over een aantal reizen, over een highlight dichtbij huis en ook het najaar komt er nu toch echt aan, dus ook daarvoor een aantal tips! In september staat voor mij een reisje naar Kreta en Sicilië op de planning. Ook daarover later meer!
september reizen

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.