zeilboot

My July notes…de zomer in.

De maand juli

Het is weer de eerste van de maand en dat betekent dat het tijd is voor een terugblik op de vorige maand! In juli deed ik vooral niet veel meer dan veel werken. Op de een of andere manier is het toch altijd nog druk. Daarbij regende het echt ontzettend veel. Des te meer zie ik nu uit naar mijn vakantie!

zeilboot
Bij zomer denk ik graag aan dit soort plaatjes…

Op Cities ’n Stories: drukte!

Een leuk feit van de maand juli is dat de bezoekersaantallen eindelijk weer net zo hoog waren als vorig jaar. Te zien aan welke blogs het meest gelezen worden, zijn veel mensen toch informatie aan het opzoeken voor een vakantie. Daardoor leek het bijna weer als vanouds. Zo schreef ik over de Europese Dream Destinations geselecteerd door CityZapper: steden niet ver weg, maar goed te bereiken met de auto.

strand
Reisdromen…van een zomers dagje aan het strand…

Siciliaanse regels

Medio juli maakte ik een overzicht van alle corona regels in Sicilië. Veel bezoekers komen specifiek voor informatie over Sicilië naar mijn blog, dus een update hierover kon niet ontbreken. Wat ik helemaal niet had verwacht: het werd mijn best gelezen blog van de maand! Dat was wel weer even een fijne ervaring na al die maanden dat het stilgevallen was en het mij veel moeite heeft gekocht om weer bezoekers aan te trekken.

Mijn tweede best gelezen blog was de regelmatig ge-update blog over de kortingsacties voor toerisme in Sicilië. In juli leek het erop dat er zowaar iets concreets aan gaat komen. Een leuk vooruitzicht voor…wellicht volgend jaar? Als het een beetje meezit, komt het dit najaar nog, maar ik verwacht eerlijk gezegd dat de acties voor komend jaar worden voorbereid. Zodra ik weer nieuws heb, zal ik deze blog weer updaten!

poort zee
Een doorkijkje naar een tropisch eiland…

Ja maar, corona…

Na het vrolijke nieuws ook even een reality check: natuurlijk overschaduwt de impact van het coronavirus nog steeds alles. Ik besef maar al te goed dat de wereld niet meer hetzelfde is. In de maand juli werd helaas ook duidelijk dat het virus zich nog steeds erg actief verspreidt. Toch ben ik blij met mensen die op reis willen gaan en mijn blog bezoeken. Kortom, nee ik ben niet tegen reizen. Dan zou ik mij hypocriet voelen om deze blog te updaten. Wellicht heeft het te maken met dat ik in Amsterdam woon: ik zie hier veel mensen geen afstand houden en drukte opzoeken. Dat gebeurt overal. Als je dan op reis wilt gaan en je wel aan de regels wilt houden, dan zie ik daar geen problemen in. Sterker nog, ik ga er deze maand ook nog op uit!

boot
Heerlijk lijkt me dit: een bootje om lekker mee te gaan varen!

Summer stories

Als laatste blog van juli maakte ik een collectie van zomerse verhalen. Ik schrijf af en toe een kort verhaal en een aantal spelen zich tijdens warme zomers af. Het zijn verhalen om even lekker bij weg te dromen als het buiten weer eens regent, of om juist te lezen als je ergens op je strandstoel in het zonnetje zit.

Zomerpauze

De komende weken zal de jaarlijkse zomerpauze op mijn blog verschijnen. Kortom, ik ben zelf even weg en ik ben geen blogger die vooruit werkt, al diverse blogs klaar heeft staan die gepubliceerd kunnen worden, dus het is gewoon even komkommertijd.

Ik wens je een fijne zomer toe! Indien je wilt weten waar ik de komende weken naartoe ga, volg me op Instagram!

summer breeze
Een fijne zomer gewenst!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.