January recap

Terugblik januari
Het is zover. De eerste maand van 2016 zit er alweer op! En het is voorbij gevlogen. Op Cities ’n Stories was het een rustige maand met niet zoveel nieuwe blog posts. Waar ik vooral aan heb gewerkt is een update van de aanbiedingen in de advertenties welke je op Cities ’n Stories kunt vinden. Deze heb ik bijgewerkt, verwijderd, of vernieuwd! Naast je te inspireren met mijn tips en verhalen, houd ik je namelijk ook graag op de hoogte van interessante kortingen en aanbiedingen voor als je zelf op reis wilt gaan. In mijn blogs in januari schreef ik in deze blog over nog weer andere aanbiedingen welke je momenteel goed van pas kunnen komen indien je nu aan het zoeken bent naar een reis. Ook beschreef ik in deze blog mijn tips voor een weekendje stad! Specifieker, voor een weekendje Maastricht, schreef ik deze blog met mijn 5 tips qua wat te doen in deze mooie stad. Voor een blog in de categorie bijzondere bouwwerken deed ik een uitstapje naar Barcelona. Omdat het het jaar van het boek is, schreef ik ten slotte deze blog over hoeveel verhalen er te vinden zijn in de stad! Op naar februari, op naar nieuwe leuke en inspirerende blog posts! En misschien brengt februari wel een antwoord op de vraag die ons allemaal bezig houdt: zou het dan eindelijk gaan sneeuwen?

January recap
The first month of the year has already passed! And it went by quickly! On Cities ’n Stories it was a bit quiet with not a lot of new blog posts. Behind the scenes I have been working on my website, especially I worked on an update of all the advertisements you can find here. My goal is to inspire you with my stories, but also to provide information about holiday offers, cheap flight tickets, et cetera! In my blog posts of January I shared with you a bit of motivation for this new year, and I shared a tip for when visiting Amsterdam during this time of the year. And now February has alread begun. See you around while I will post new inspiring and funny blog posts!

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.