About me!
Ik houd van steden en van de verhalen die zij je geven zodra je steden gaat verkennen! Zoals je zult zien ben ik vaak te vinden in steden in het zuiden van Europa, maar ook schrijf ik vaak over de highlights en hotspots in steden dichterbij zoals in mijn thuisbasis Amsterdam! Ik vind het leuk om te schrijven over wat er tegenwoordig allemaal in een stad te beleven en te bezoeken valt. Ook houd ik je graag op de hoogte over de ontwikkelingen op reisgebied, door bijvoorbeeld mijn reistips te delen en door scherpe aanbiedingen via advertenties te plaatsen. Ten slotte houd ik simpelweg van schrijven en van creatief bezig zijn om samen met anderen jouw te inspireren!

Samenwerken
Wil je namens een bedrijf, webshop, of PR-bureau contact met mij opnemen over adverteer- of review mogelijkheden op Cities ’n Stories? Wil je contact opnemen over het plaatsen van een advertorial of voor bijdragen aan een promotie campagne waarin ik bijvoorbeeld zou kunnen voorzien in blog posts en promotie via mijn social media kanalen, dan kan dit door onderstaand contactformulier in te vullen. Je ontvangt zo snel mogelijk reactie.

Collaboration
Are you from an agency, webshop, tourism board, or other company, and would you like to contact me about the possibilities Cities ’n Stories can provide regarding your marketing or promotion campaign, please fill in the form below. You will quickly receive a reply! I love to collaborate in marketing, adverstising, and in promotion campaigns with the Cities ’n Stories website and also with the Cities ’n Stories social media.

tot snel

A presto! Tot snel! See you soon!


Contactformulier