Een weekendje stad.

Weekend…
Het is weekend, de tijd om heerlijk te kunnen doen wat je wilt, uitslapen of juist al vroeg opstaan om een rondje door het park te gaan hardlopen. Koffie of verse jus, krant of TV, rustig aan wakker worden, of juist vol in de startblokken voor een dag vol activiteiten! Dit weekend is het ook bij uitstek de tijd om na te denken over welke reizen dit jaar te gaan maken, voor zover nog niet gepland. KLM heeft namelijk nog de Werelddeal weken, Transavia heeft nog sale en dit weekend is er ook nog de Vakantiebeurs!

Of weekendje weg?
Veel steden lenen zich bij uitstek voor een weekendje weg. In plaats van wakker te worden in je eigen bed en je standaard ochtend routine te volgen, is het superleuk om een keer een stad te bezoeken! Je kunt erheen gaan om de cultuur op te snuiven, de geschiedenis in te duiken, of je kunt er natuurlijk ook een culinair weekendje weg van maken. Ook hiervoor kan je inspiratie opdoen op de Vakantiebeurs (let op: morgen laatste dag!) voor als je nog geen idee hebt waar je naartoe zou willen gaan. Aan de hand van verschillende thema’s en verschillende hallen is er veel ruimte om inspiratie op te doen en informatie aan te vragen bij de standhouders.

Weekendje weg tips!
Een weekendje weg inplannen en alles boeken kost altijd even tijd. En dan komen daar nog alle andere dingen bij waar je aan moet denken! Ik heb in deze blog een paar tips voor je op rij gezet zodat je optimaal kunt genieten van je stedentrip. Ga je alleen op reis? Lees dan ook deze blog (in het Engels) met daarin een paar van mijn tips. En verder, geniet van je weekend!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.