hart lucht

Lekker lezen met Valentijn. 5x korte romantische verhalen.

De liefde en Valentijnsdag

Het is Valentijn, dé dag om de liefde te vieren! In deze blog heb ik een aantal van mijn meest romantische verhalen welke ik eerder op Cities ’n Stories publiceerde voor je verzameld. Om even lekker bij weg te dromen. Fijne Valentijn!

hart lucht
Fijne Valentijnsdag! In deze blog kan je 4 heerlijke romantische verhalen lezen

1. Tapas, wijn en twee geheimen

De hoofdpersoon van het verhaal Tapas, wijn en twee geheimen maakt het bont. Ze spreekt af met leuke mannen, maar ze is eigenlijk nooit helemaal eerlijk tegen hen over haar ware intenties. Ben je benieuwd naar welke geheimen ze achterhoudt? Lees het verhaal via deze link.

2. Bijna sluitingstijd

Je herkent het misschien wel: de situatie dat je iemand ontmoet, maar dat het moment zelf niet het beste moment is. Hoe dit op te lossen? In het verhaal Bijna sluitingstijd lees je hoe Pascal ermee omgaat dat een oude bekende bijna voor een fiasco zorgt. Op het nippertje weet hij de situatie te redden. Hoe? Je lees het hier!

hart sneeuw
De verhalen spelen zich af in verschillende situaties. Altijd draait het om de liefde

3. Een liefde die door de maag ging.

Sicilië, Italie, begin vorige eeuw. Dit is de setting waarin het verhaal Een liefde die door de maag ging zich afspeelt. Ben je ook zo verzot op Italiaans eten? Dan is dit verhaal voor jou! Een liefdesverhaal wat tegelijk het ontstaan van een klassiek Italiaans pastagerecht vertelt. Of de componist Bellini er ook nog iets te maken heeft? Je leest het via deze link.

4. Hartverwarmend

Het verhaal Hartverwarmend is één van mijn persoonlijke favorieten. Misschien ga ik het verhaal ooit nog eens meer uitwerken tot een groter en uitgebreider versie! Sandra staat voor twee uitdagingen. Eén speelt zich af in haar familie en één staat er op een avond voor haar voordeur. Of ze besluit om de deur te openen of niet lees je hier.

Valentijn
Even op roze wolken zitten door het lezen van een feelgood verhaal

5. Verlate Valentijn

Doordat Ludovico vanaf zijn balkon in het centrum van Napels een vrouw over straat ziet lopen die hem doet denken aan een jeugdliefde uit vervlogen tijden, moet hij weer veel aan haar denken. Het lot lijkt hem opnieuw een kans te geven, maar dan gaat hij precies een dagje de stad uit op het moment dat zijn oude jeugdliefde voor het eerst sinds jaren voor zijn voordeur staat. Of dit nog goedkomt? Je leest het in Verlate Valentijn. Dit korte verhaal is trouwens een spin-off van mijn roman Op zoek naar Matteo! Heb je mijn roman gelezen en herken je waar dit verhaal terugkomt?

Dit waren mijn vijf verhalen om lekker te lezen met Valentijn. Een hele fijne Valentijnsdag gewenst!

Wil je meer verhalen lezen? Bekijk alle verhalen welke ik tot nu toe heb gepubliceerd op de pagina Stories.

Meer informatie over mijn roman Op zoek naar Matteo vind je hier.

Bewaar deze verhalen op Pinterest:

Valentijn verhalen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.