Summer stories – een Cities ’n Stories collectie

Bijna vakantie, tijd voor lekker lezen!

Het is die tijd van het jaar: mensen gaan met vakantie, of komen alweer terug. Met een beetje geluk is het lekker zomers weer en is het goed toeven buiten in de tuin of op een terrasje. Het weer zit echter niet altijd mee, en misschien duurt het ook nog lang voordat je op vakantie gaat (of misschien zit je in het vliegtuig terwijl je dit leest!). Voor alle tijd die er is om wat rustiger aan te doen, heb ik in de afgelopen jaren al een heel aantal korte verhalen op Cities ’n Stories gepubliceerd. In deze blog deel ik met jou mijn top 5 zomerverhalen! Mocht je ze ooit hebben gemist, of pas later mijn blog zijn gaan volgen, of je vind het gewoon leuk om de verhalen nog eens te lezen, dit is je kans!
enjoying city stories

1. Vliegangst

Stap jij ook liever niet in het vliegtuig? Of vraag je je juist af hoe het kan dat mensen bang zijn om te vliegen? Lees het verhaal over Marita en hoe zij hiermee omgaat in dit verhaal.

2. Heerlijke feelgood

Lees over hoe Sandy haar leven in de stad probeert vorm te geven in het bruisende hart van New York! Lees over haar date ervaring met Victor en wat Amy met alles te maken heeft in het korte verhaal Ochtendspits!

3. Verzengende zomer

In het korte verhaal De adem van de stad heb ik zoveel mogelijk proberen te beschrijven hoe zo’n zinderend warme zomerse dag in de stad voelt. Na het lezen van dit verhaal neem je gegarandeerd een duik in het zwembad!
Jones-1

4. Zij en mr Jones

Je kent het liedje Me and Mrs Jones vast wel! Hierdoor geïnspireerd schreef ik dit verhaal. Het gaat over hoe soms afscheid ook goed is ook al is het pijnlijk en verdrietig om verder te gaan.

5. The Cities ’n Stories summer series

Vorig zomer heb ik een vervolgverhaal geschreven! Dit verhaal kon je volgen als onderdeel van de summer series en bestond uit drie delen: de avond dat alles begon, de stilte voor de storm en een helderblauwe lucht. Lees wat er in de verschillende wijken en kantoren van Amsterdam gebeurd in de levens van twee zussen en hun moeder tijdens een aantal warme zomerdagen.

zomeravond

Verder lezen

Dit was mijn eerste collectie van verhalen. In de afgelopen tijd heb ik er nog een aantal geschreven! Bekijk de speciale pagina Stories voor een totaaloverzicht. Wil je deze collectie op Pinterest bewaren? Leuk! Je kunt er deze afbeelding voor gebruiken:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.