Maart checkt uit, april checkt in.

Maart checkt uit
De maand is weer voorbij en het wordt nu echt lente! De bomen worden groen (of prachtig roze door de bloesem) en de dagen worden weer langer. Maart is voorbijgevlogen! En dat merkte ik ook aan het aantal blogs dat ik van plan was te schrijven en welke er uiteindelijk online zijn komen te staan. Ik heb altijd meer ideeën dan tijd voor het daadwerkelijke uitwerken ervan. Onder het volgende kopje daarover meer! In maart bestond Cities ’n Stories alweer drie jaar. Ik deelde met je een aantal fun facts van de afgelopen 3 jaar bloggen. Vervolgens ging ik op pad naar Rome en deelde 3 adresjes waar je heerlijk kunt eten. Zelf houd ik vooral van het bakken van taarten en deelde ik in deze blog mijn best gewaardeerde recept: de NYC cheesecake! Tips om de lente in huis te halen kon je lezen in deze blog en ten slotte maakte ik een reisverslag van een zonovergoten weekendje Gent.

tulpen

Ook de tulpen genoten van het zonnetje!

City lifestyle, wedding preps!
De afgelopen tijd stond voor mij in het teken van een heel groot feest wat eraan staat te komen: mijn bruiloft! Deze zal eind mei plaatsvinden, op Sicilië! Daar komt mijn aanstaande vandaan en zijn familie woont er nog steeds. Het wordt een echte Italiaanse bruiloft en we hebben er al veel zin in! De afgelopen weken bestonden zoal uit vele telefoongesprekken tussen mijn vriend en zijn moeder, zij regelt veel dingen voor ons op Sicilië, en de overlegmomenten tussen ons die elke keer daarna volgden. Daarbij kwamen mijn eigen voorbereidingen. Kortom, op momenten dat ik normaliter voor de TV hing, aan het shoppen was en op mijn blog schreef, struinde ik nu websites af naar trouwschoenen en make-up tips en stond mijn vrije tijd verder in het teken van telefoontjes met de winkel waar ik mijn trouwjurk heb gekocht, trouwschoenen passen en uitkiezen, jurk ophalen bij de winkel en brengen naar de coupeuse en nog veel meer zaken die bij het voorbereiden van een bruiloft komen kijken. Op het moment dat ik deze blog schrijf, hebben we echter bijna alles gereed. Het aftellen kan beginnen! En het inlopen van de trouwschoenen ook, ze zijn mooi hè!
trouwschoenenApril check-in
April zal in het teken staan van eropuit gaan! Er zullen blogs online komen met dingen om te doen, in de buurt en ook ietsje verder weg, allemaal om te genieten van het steeds beter wordende weer! Blijf dus regelmatig terugkomen voor het volgen van mijn blog. Volg mij via Bloglovin’ en je krijgt een melding elke keer zodra ik een nieuwe blog post online heb gezet!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.