Inspired by…Cucina Digitale. Een fotograaf in het zonnetje.

Intro
In de categorie Inspired by stel ik je voor aan personen die mij hebben geïnspireerd of dat nog steeds doen! Zo kan je in deze blog bijvoorbeeld lezen over de oprichter van het beroemde Humans of New York en was deze blog een ode aan wijlen Zaha Hadid. De foto’s van Nicole Drake, de fotograaf aan wie ik je voorstel in deze blog, zijn een reden voor dat ik ooit een Instagram account opende! Welke passie ik met haar deel kan je lezen verderop in deze blog.

Nicole Drake
Nicole Drake is dus een fotograaf en designer. Een hele succesvolle! Onder haar klanten bevinden zich Mercedes Benz, Calvin Klein, Martini en Samsung en dit zijn slechts nog maar een paar namen uit de lijst! Nicole komt uit California en het was in 2013 dat ik haar foto’s ontdekte toen ik de zoekfunctie “Rome” in Instagram had ingetypt. Inderdaad, sinds 2009 woont Nicole in Rome en maakt ze ook regelmatig foto’s van haar eigen stad! Als echte Italië fan ben ik sindsdien verkocht. Tussen haar foto’s vind je plaatjes van het leven in de oude stad, vastgelegd op een prachtige manier! Neem zelf hier een kijkje.

Cucina Digitale
Nicole werkt onder de naam Cucina Digitale en reist voor haar werk de hele wereld over. Ook deelt zij mijn fascinatie voor steden en voor Italië! Tussen haar meest recente foto’s tref je plaatsen zoals Amman in Jordanie, Parijs, Barcelona en Santa Cruz. Toch vind ik het het leukst om haar Instagram uploads to volgen zodra ze weer terug is in Rome. Een greep uit haar Instagram uploads zijn de foto’s in deze blog! Meer en ander werk van Nicole kan je vinden op zowel haar website als haar Pinterest en Instagram account.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.