Winactie: win met WOW air een complete fietsreis naar de VS.

Win-actie
Het is heerlijk zomers weer deze week. Echt weer om vooral veel buiten te zijn! Vaak pak ik nog even de fiets om erop uit te gaan. In deze blog deel ik een leuke win-actie met je. Als je deze prijs wint kan je ook met je fiets eropuit, op een hele bijzondere route! Lees snel verder hoe je kans kunt maken en waarop.

Fietsen North Shore

Photo credit: Golden Triangle Bike

Een 9-daagse fietsreis…in de VS!
Sinds 6 juni kan je als klant van Intersport Twinsport rekenen op een mooie extra. Bij iedere aankoop bij deze sport- en outdoorwinkel krijg je namelijk een voucher waarmee je kans maakt op een van de drie reizen die WOW air in samenwerking met Visit Pittsburgh en Golden Triangle Bike ter beschikking stelt. De hoofdprijs is een sportieve 9-daagse fietsreis, inclusief WOW air retourtickets, waarbij je de ruim 500 km lange Great Allegheny Passage en C&O Towpath Trail tussen Pittsburgh en Washington DC aflegt. Dit is een van de mooiste fietsroutes van de VS! Naast deze mooie prijs, geeft WOW air ook nog 2 keer 2 retourtickets naar Pittsburgh weg.

Pittsburg Heinz Hall

Photo credit: Joey Kennedy

Pittsburgh: de nieuwe WOW bestemming
Vanaf 16 juni vliegt WOW air rechtstreeks vanaf Reykjavik naar de nieuwe bestemming in de Verenigde Staten: Pittsburgh. Hierdoor is deze bruisende stad vanaf Amsterdam makkelijk en betaalbaar bereikbaar. Twee keer per dag vertrekt er namelijk een WOW air vlucht vanaf Schiphol naar de IJslandse hoofdstad waar je slechts één uur hoeft te wachten op je overstap naar Pittsburgh. De stad stond niet voor niets op nummer 4 van de 17 bestemmingen die je in 2017 moet bezoeken volgens Harper’s Bazaar. Pittsburgh heeft op cultureel en culinair vlak veel te bieden.

Fietsen

Photo credit: JP Diroll

De fietsroute
Pittsburg is ook het beginpunt van de Great Allegheny Passage Trail, waardoor de stad een perfecte uitvalsbasis is voor sport- en outdoorliefhebbers. Waar vroeger namelijk nog een trein reed richting Washington DC is er nu een van de mooiste fietsroutes van de VS uitgestippeld. Fiets in de sporen van de oude trein en doorkruis ruim 500 kilometer aan indrukwekkende natuur. Onderweg passeer je typisch Amerikaanse dorpjes die vaak ook als overnachtingsplekken dienen.
fietsen3De hoofdprijs
De hoofdprijs waar je bij Intersport Twinsport kans op maakt is een 9-daagse fietsreis voor 2 personen met Pittsburgh als startpunt. Met de nieuwe vlucht van WOW air reis je naar de stad in Pennsylvania, waar je één nacht verblijft. De volgende dag stap je op de fiets van Golden Triangle Bike en leg je de Great Allegheny Passage af. Bij de stad Cumberland gaat deze trail over in de C&O Towpath Trail die in Washington DC eindigt. In totaal fiets je dus een week door prachtige natuur! Onderweg slaap je in gezellige B&B’s en mooie hotels. Het transport van bagage is ook geregeld en hoeft dus niet mee op de fiets. Vanaf Washington reis je met een bus terug naar Pittsburgh. Hier verblijf je nog één nacht voordat je terug vliegt naar Nederland. Dé reis voor iedere sport- en outdoorliefhebber!

Skyline Pittsburg

Photo credit: Dave DiCello

Meedoen?
Meedoen met deze winactie is simpel. Bij je aankoop bij een winkel van Intersport Twinsport (uitzondering is de outlet in Arnhem) ontvang je een voucher waarop een unieke code vermeld staat. Deze kun je invoeren op de speciaal voor deze actie gecreëerde website www.winmetwowair.nl. Beantwoord de vraag, voer je gegevens in en je maakt automatisch kans op een van de drie reizen! De winactie loopt nog tot 16 juli. De winnaars van de reizen worden voor 30 juli bekend gemaakt.

=Deze win-actie is inmiddels gesloten. Houd Cities ’n Stories in de gaten voor nieuwe win-acties!=

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.