Kunst in de stad: Markthal Rotterdam.

De Markthal Rotterdam
Inmiddels kun je er niet meer omheen. Mensen blijven vaak staan om even te kijken. Of om een foto te maken zoals ik! Het gebouw is nog niet open, maar ook dat duurt nog maar heel even. Rotterdam heeft een primeur: op 1 oktober wordt daar een gebouw geopend wat uniek is voor Nederland. Het is: de Markthal.
photo credit
Voor Nederland is dit de eerste markthal en meteen is goed uitgepakt. De Martkhal biedt een multifunctionele ruimte met plaats voor een markt, maar ook voor appartementen, winkels en horeca. Wat echter het meest bijzonder is aan de hal is het kunstwerk! Geruchten gaan dat het het grootste kunstwerk ter wereld is.

photo credit
Groot is het in ieder geval! De gehele binnenkant van de Markthal is gedecoreerd met het kunstwerk. De bedenker is Arno Koenen en de naam van het kunstwerk is ‘De hoorn des overvloeds’. Het geeft de Markthal een speciale uitstraling en iets unieks. Zou je het graag met eigen ogen willen zien? Via deze link kan je alvast een 360graden virtuele rondleiding bekijken! Vanaf 1 oktober is de Markthal ook daadwerkelijk geopend.
photo credit
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.