Sfeerproeven in Londen

Londen in de herfst
Londen bezoeken in deze tijd van het jaar is een aanrader! Eerder al schreef ik waarom de lente een goed moment is om Londen te bezoeken. Lees deze blog hier! Ditmaal neem ik je mee naar deze stad in de herfst. Lees verder om te ontdekken waarom!

Sfeer
In het algemeen bezit Londen een sfeer die goed uit de verf komt in de wat guurder wordende herfstdagen waarop de bomen langzaam verkleuren. Als je het mij vraagt tenminste! Geniet van de gezelligheid in de pubs en in de winkelstraten, bezoek het karakteristieke van de stad zoals de Tower, Buckingham Palace en Trafalgar square, of ga juist voor griezelen, want daar leent deze stad zich hier en daar ook goed voor! Bezoek bijvoorbeeld Madame Tussauds waar het originele werk van deze mevrouw je rillingen zal bezorgen. Of ga naar de London Dungeon, een plek waar je liever niet alleen naartoe wilt gaan!

Parken
Londen heeft veel grote parken waar je in deze tijd van het jaar kunt genieten van de prachtige herfstkleuren. Wandel in de herfstzon door de verkleurende natuur! Naast het bekende Regents Park, Hyde Park en St James’s park welke zich bevinden rondom Buckingham Palace, kan je ook naar de andere kant van de stad om Greenwich park te bezoeken voor een mooie herfstwandeling.

En de kleur is rood
Als jij 1 van die op mooie foto’s beluste reizigers bent, dan is Londen in de herfst bezoeken ook een aanrader! Rood is een kleur die je regelmatig in Londen tegenkomt en juist tijdens de herfst levert ook de natuur een mooie bijdrage! Als je houd van het maken van mooie foto’s tijdens je stedentrips, dan is de herfst bij uitstek geschikt om een stad als Londen op de gloeiende plaat vast te leggen. Zie bijvoorbeeld ook de foto’s in deze blog! Kortom, ik vind dat Londen een prachtige stad is, met die heel eigen typische sfeer. En door de herfst komt deze sfeer extra goed uit de verf, en is het daardoor een uitstekend moment om deze stad te bezoeken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.