Verder

Lieve lezers

Hierbij wil ik jullie informeren over het volgende. De afgelopen weken heb ik veel nagedacht over  Cities ’n Stories en dat komt door vooral twee zaken. Aan de ene kant loop ik momenteel tegen een knellend tijdgebrek aan. Uiteraard is tijd maken altijd een keuze. Tijd kan je helaas maar 1 keer besteden. Ik heb besloten om de komende maanden mijn tijd aan een aantal andere dingen te gaan besteden dan aan Cities ’n Stories.

photo credit

Dat betekent dat je hier de komende maanden minder blogs zult gaan zien verschijnen, in ieder geval minder dan voorheen. Aangezien ik erg houd van schrijven en van steden, ben ik niet van plan mijn site meteen stop te zetten. En ook jullie vele positieve reacties maakt dat ik alleen al het besluit om wat minder te gaan schrijven een moeilijke beslissing vond! Al sinds de start in maart is deze blog iets wat me energie heeft gegeven en daarbij veel nieuwe contacten heeft opgeleverd in de wereld van mensen die houden van reizen, van steden en van verhalen. Wel knaagde er nog iets anders en dat is de volgende reden dat ik het roer om ga gooien.

Mijn droom is altijd geweest het schrijven en uitgeven van een boek (of meerdere). Met het opstarten van deze blog is deze droom niet verdwenen. En de laatste maanden is deze wens weer sterker geworden en wil ik het liefst mijn tijd zoveel mogelijk hieraan gaan besteden. Ten slotte heb ik ideeën over mijn website, over Cities ’n Stories, welke verder gaan dan enkel het bijhouden van een blog. De komende tijd wil ik met deze ideeën aan de slag om in 2015 mijn vernieuwde site te kunnen lanceren.

Kortom, steden en verhalen blijven waar ik van houd, maar soms moet het roer om om verder te kunnen gaan. In de tussentijd houd ik jullie op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen en wil ik jullie nogmaals bedanken voor alle support!

photo credit

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.