Vakantiekriebels

Ik bezoek graag steden en je zou kunnen zeggen dat ik het hele jaar door last heb van reiskriebels. Echter, dat valt eigenlijk best mee! Ok…een stemmetje dat roept “gaan! Gaan!” bij het lezen van de laatste vliegticketaanbiedingen komt wel voor. En ok, eigenlijk heb ik best vaak last van reiskriebels. Ze zetten me in beweging! De echte Grote Vakantiekriebels werden afgelopen week even goed wakker geschud. Het begon met ‘planning vakanties zomer’ op de agenda van mijn teamoverleg. Aansluitend volgde een weekend waarin het gespreksonderwerp met zo ongeveer mijn hele familie ‘De Zomervakantie’ was. Deze was namelijk net geboekt, of men was nog druk zoeken naar wat te boeken! De websites van reisaanbieders vlogen me om de oren en de vakantiekriebels joegen in het rond.

Nu zijn er twee mogelijkheden: of je hebt bovenstaande zonet rustig kunnen lezen zonder enig gevoel van herkenning omdat je je vakanties al geboekt hebt (lucky you!) of je hebt bovenstaande zonet koortsachtig doorgelezen, en met elk woord speelden de zenuwen op, omdat je nog je vakantie moet boeken, maar nog niet weet waar je heen wilt gaan! Ook dan: lucky you! Want in de afgelopen tijd heb ik al heel wat blogs over verschillende plaatsen in Europa geschreven welke je kunnen helpen in het maken van een keuze! Daarbij ga ik zorgvuldig om met van welke reis- en vliegticketaanbieders ik advertenties op mijn blog zet. Ik heb goede ervaringen met deze aanbieders en weet dat ze heel vaak ook leuke acties aanbieden! Ook hiervan kan je dus wat mij betreft met een gerust hart gebruik maken om je Zomervakantie te boeken.

De boek-ook-een-zomervakantie handleiding:
Ga naar mijn categorie Travel en bekijk random blogs! Of kies er een paar uit via deze links: voor vakantie-met-strand inspiratie bekijk mijn blogs over de Amalfikust in Italie, ga voor tropisch naar Pescara, of zoom in op Barcelona in Spanje! Wil je een wat stoerder vakantie, dan is Edinburgh en omgeving in Schotland een goede optie. Hou je niet van ver reizen, dan is wat dichter bij huis Luxemburg een mooie stad in een mooie omgeving, ook in de zomer. Het zijn zomaar wat tips. Ook leuk om te weten is dat Expedia een Early bird actie heeft welke nog loopt tot 16 februari! Deze actie is hier te bekijken: Expedia Early Bird. Wees gerust: als je nu nog op zoek bent, behoor je dus nog steeds tot de ‘early birds’ en maak je kans op leuke kortingen! Hopelijk heb ik je met deze blog kunnen helpen de grootste kriebels te kunnen temperen en kan je binnenkort ook met een gerust hart uitzien naar een heerlijke vakantie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.