Cities ’n Stories en de TBEX conferentie

Waarom en wat is TBEX?
Later deze week vlieg ik naar het zuiden om deel te nemen aan de jaarlijkse TBEX conferentie!  TBEX staat voor ‘travel bloggers exchange’ en is een conferentie speciaal voor bloggers en bedrijven in de reisbranche. Waarom ik hier aan deelneem? Ik ben ooit begonnen met Cities ’n Stories om jullie, mijn lezers, te inspireren om steden te gaan ontdekken en om leuke reizen te gaan maken! Ik heb daarbij Cities ’n Stories zo opgezet dat je ook via de site bij de adverteerders voordelig reizen kunt boeken. Soms bieden zij speciale kortingacties, altijd zijn het betrouwbare aanbieders. Kortom, zowel inspiratie als voordeel! Om Cities ’n Stories nog beter te maken en ervoor te zorgen dat deze blog van toegevoegde waarde is naast alle anders blogs, ga ik graag naar de TBEX conferentie! Ik zal er diverse workshops gaan volgen, andere bloggers ontmoeten en hopelijk ook gaan netwerken met interessante bedrijven uit de reisbranche. Nieuwsgierig naar wat TBEX precies inhoudt en of het misschien ook voor jou interessant is? Ga via deze link naar de website!

Barcelona
Tbex vindt plaats in Lloret de Mar. Ik verblijf echter even verderop, in Barcelona! Als echte liefhebber van steden, neem ik voor lief dat ik wat langer moet reizen naar de conferentie locatie. De rest van de tijd dat ik in Spanje verblijf, kan ik gebruiken om BCN te verkennen! Naast mijn ervaringen op de TBEX conferentie, zul je dus ook vast de komende tijd Barcelona voorbij zien komen in mijn blogs.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.