tekening aquarel stad

Welkom!

Welkom op mijn blog! Wat leuk dat je hier bent gekomen! Welkom in mijn wereld van steden en verhalen. Het idee voor deze blog is gekomen door de inspiratie die het leven in de stad mij geeft. De architectuur, de historie, de huidige samenleving die zich in steden afspeelt, ik vind het allemaal prachtig. Daarin ben ik niet de enige! In mijn eerste teaser om deze blog aan te kondigen, heb ik een aquarel gebruikt van een Franse tekenaar, Olivier Bonhomme, uit een serie welke afspeelt in de stad genaamd: “L’homme sans rêve” vertaald: de man zonder dromen.Wellicht leef je zelf ook al een tijdje gewoon je leven, terwijl je je dromen maar even hebt weggestopt. Ik hoop je te inspireren om weer eens de stoute schoenen aan te trekken. Je hoeft natuurlijk niet je complete leven overhoop te gooien. Maar misschien zijn er kleine dingetjes waarvan je later, als tachtig-jarige, spijt van gaat krijgen als je ze nu niet oppakt.

Een van mijn dromen was eigenaar worden van iets creatiefs. En dat is de reden dat ik met deze blog ben begonnen. Graag wil ik mijn talent voor verhalen vertellen inzetten om anderen te inspireren om de wereld te gaan ontdekken.

Heel leuk vind ik het daarom dat je deze blog leest en ik hoop natuurlijk dat je geregeld gaat terugkomen! Ideeën voor input zijn uiteraard ook van harte welkom.
Veel leesplezier!

tekening aquarel stad
l’homme sans reve – Olivier Bonhomme
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.