Om te dagdromen: mijn ‘city wishlist’

Uiteraard heb ik ook een lijstje met steden welke ik het liefst nu zou gaan bezoeken. Plaatsen die ik ken van foto’s en van verhalen van anderen. Plaatsen waarvan ik inwoners volg op Instagram om mee te kijken naar hun geweldige foto’s van hun stad. Plaatsen waarvan mensen zeggen ‘daar moet je echt eens heengaan!’ en waaruit ik zelf mijn verlanglijstje heb gefilterd. Het is een lijst met bekende namen. Je kunt de lijst vinden elders op mijn blog. Mijn vraag aan jou is: welke stad zou ik echt eens moeten bezoeken? En waarom?

Het is waar: sommige plaatsen kan je momenteel enkel van dromen. Ze liggen niet binnen bereik vanwege financiële of andere redenen. Maar toch, nu ik dit zo aan het opschrijven ben, kan ik bijna niet wachten om weer eens te kijken wat voor de komende tijd de mogelijkheden zijn! Uiteraard zijn tips zoals ‘wat te bezoeken’, ‘waar te gaan eten’, ‘met welke vliegtuigmaatschappij reizen’,  etcetera, van harte welkom! Net als jouw wensenlijst met nieuwe inspiratie. Schroom niet en deel het hier! Draai ik ondertussen nog even een plaatje: 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.