Beleef de kerst: ontdek de vernieuwde CityZapper Kerstmarkten-app!

Kerstmarkten overzicht in een app
De feestdagen komen dichterbij en dat betekent dat het weer tijd is voor een bezoek aan gezellige kerstmarkten! Om optimaal in de kerstsfeer te komen heeft CityZapper in samenwerking met het Duits Verkeersbureau de Kerstmarkten-app vernieuwd. Vanaf nu is de virtuele rondleiding langs de mooiste kerstmarkten ook geoptimaliseerd voor tablets. En dat alles in een nieuw en fris design!

Vernieuwde app
De Kerstmarkten-app van CityZapper is dit jaar in een nieuw jasje gestoken, met een knipoog naar de restyling die het platform eerder in 2016 al onderging. Net als de stadsgidsenapp van CityZapper, is samen met het nieuwe logo en het nieuwe design ook de optimalisatie voor iPad gelanceerd. De app staat boordevol nieuws en leuke weetjes over kerstmarkten, maar is ook gevuld met een complete kerstgids met bijna tweehonderd kerstmarkten erin!

Offline te gebruiken
Wat de app extra gebruiksvriendelijk maakt, is dat hij geheel offline werkt, waardoor je altijd en overal je favoriete tips goed kunt bekijken. Gebruikers kunnen zonder internet navigeren van de ene kerstmarkt naar de andere. Dit is mogelijk door de handige gps-indicatie. Op een uitgebreide kaart – die ook offline te downloaden is – wordt aangegeven waar alle markten zich bevinden. Door middel van de gps-indicatie rekent de app voor je uit hoever je van je favoriete markt verwijderd bent. Met de app van CityZapper wordt de gezellige kerstbeleving nóg beter. Lees verder voor wat je er zoal in kunt vinden!

Smullen van Töttchen en Potthast in Münster
Een van de leukste Duitse kerstbestemmingen in de app is Münster, waar het kerstfeest groots gevierd wordt! Beleef een gezellige en warme kerst in het kleine kerstdorp rond het monument van de Münsterse Kiepenkerl. De leuke kraampjes en prachtige kerstboom zorgen ervoor dat je hier zeker even wilt blijven hangen. Bij deze gezellige kraampjes vind je onder andere verrukkelijke Westfaalse specialiteiten zoals ‘Töttchen’ en ‘Potthast’ maar ook kunst en simpele boerenkool of worst. Voor de fruitliefhebbers is er zelfgemaakte kerstpunch, glühwein en zelfs glühbier… Wie durft?

Van Duisburg tot Dresden
Ook dichterbij huis en verder weg zijn er genoeg kerstmarkten te vinden waar CityZapper je graag tips over geeft. Hoewel Düsseldorf en Keulen daarvoor hele geschikte steden zijn om te bezoeken, is het ook zeker de moeite waard om je eens te verdiepen in de ‘Uitgelichte kerststeden’ die het platform speciaal voor 2016 selecteerde. Wat dacht je van het gezellige Duisburg, vlak over de grens? Of bekijk eens het winterse Basel, waar je een heel weekend kunt vullen met gezellige activiteiten. De Kerstmarkten-app van CityZapper zorgt ervoor dat je dit jaar een sfeervolle kerst kunt gaan beleven!

Benieuwd naar alle kerstmarkten? Bekijk het volledige aanbod in de app. Download de app nu gratis voor iOS in de App Store.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.