De stad in beeld, Instagram en Instameet.

Met wat voor redenen je ook naar een stad gaat, meestal wil je ook wel wat van de stad zien. Als dat al niet het hoofddoel is! Tegenwoordig hoef je je huis niet meer uit om plaatjes van een stad te bekijken. Je kunt op het internet mensen vanuit de hele wereld volgen die mooie foto’s van hun stad maken.

Galleria Vittorio Emanuele II Milaan
Een netwerk wat typisch hiervoor wordt gebruikt en wat ikzelf heel leuk vind is Instagram. Als je op Instagram zit, kun je mij volgen via @janinereso. 
The seat and the tree, parco Sempione Milaan
Uiteraard kun je hier veel foto’s vinden van mijn steden en verhalen. Zo af en toe probeer ik ook creatief te zijn in mijn foto’s. En via mijn account kan je weer vele anderen vinden die ook geregeld foto’s van hun steden plaatsen. Zo kijk ik mee naar ochtenden in New York, fonteinen in Rome en symmetrische gebouwen in Amsterdam, om er maar een paar te noemen!
#findyourfiat is een favoriete hashtag
Leuk weetje: geregeld worden er offline ontmoetingen, de zogenaamde Instameets georganiseerd, meestal per stad. Dit weekend vindt er echter een Europese Instameet plaats in Berlijn! Op het Instagram account van de organisatie @everchangingberlin kan je hiervan veel foto’s vinden.
Met een andere App kan je een collage maken van je foto’s

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.