Festivals! Welke, waar en wanneer

festival 2015

Festivaltijd!
Langzamerhand wordt het weer wat beter, blijft het langer licht en wordt het gras weer groener…het is festivaltijd! Naast dat er terrasjes lonken en de zon weer meer schijnt, is deze tijd van het jaar een heerlijke tijd om een festival te bezoeken.

Waar?
Nu vinden er de hele zomer diverse festivals in heel Nederland plaats, dus er is keus te over! Of je nu van muziek houdt, of meer van lifestyle of eten, voor alles is er wel een festival. Op een aantal websites kan je makkelijk zoeken wanneer en waar een festival plaatsvindt. Mijn tips zijn Festivalinfo en Festival agenda. Op beide websites vind je uitgebreide informatie over bijna alle festivals in Nederland.

Food trucks
Een van de festivals welke deze zomer in diverse steden plaatsvindt, is het Food Truck Festival. De geschiedenis van Food Trucks begon ooit in Texas waar dit fenomeen al in 1866 te vinden was. Door de jaren heen werd het een begrip door heel Amerika en tegenwoordig is het een hype: vele restaurants en cateraars willen deelnemen aan een Food Truck festival. Vanuit diverse campers, Volkswagen busjes en trucks, verkopen zij allerhande gerechten waarvan je tijdens dit festival kunt genieten. Wil je weten wanneer er een Food Truck festival bij jou in de buurt is? Bekijk dan de bovengenoemde websites, of bijvoorbeeld de website van Food Truck festival Trek.
festival truck

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.