Stadsplaatje van Milaan

Milano tram

Vorig jaar tijdens deze week van juni bezocht ik Milaan! Ook al was de zomerse temperatuur van 33 graden eigenlijk te hoog om de stad te verkennen, toch heb ik er genoten van mijn verblijf. Zo vond ik het bijvoorbeeld een erg leuke ervaring om met een oude tram zoals op bovenstaande foto een stukje door de stad te rijden! Nieuwsgierig naar mijn andere ervaringen met deze stad en waarom ik vind dat je deze stad zeker ook eens zou moeten bezoeken? Lees mijn blog van vorig zomer hier!

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.