April collection

Blog update 
Het is 1 mei en het lijkt erop dat de lente in Nederland eindelijk echt gaat beginnen! Op Cities ’n Stories had de vrieskou van april ook een beetje toegeslagen, het was rustig qua aantal blogs. Wel heb ik achter de schermen aan de indeling van Cities ’n Stories gewerkt om je nog beter wegwijs in steden te kunnen maken. In het menu tref je daarom sinds kort ook de categorieen Highlights en Hotspots aan welke ik de komende tijd met nog meer leuke blogs zal gaan vullen!

April verzameling
In de eerste weken van april leidde ik je rond in Italië: in deze blog kon je lezen over een bijzondere ijsbar in Rome en in deze blog reisde ik nog verder af naar het zuiden en kon je mijn tips lezen voor een bezoek aan Catania, een stad die bomvol staat met prachtige barok! In de tweede helft van april kwamen mijn schoonouders voor de eerste keer langs in Nederland en hebben we ze kennis laten maken met Amsterdam en omgeving! Op Cities ’n Stories kon je lezen over wat er momenteel gebeurt in Delft en ten slotte heb ik een bijzonder gebouw uitgelicht in deze blog: de Beurs van Berlage in Amsterdam. Gelukkig wordt het nu dan echt tijd om die winterlaarzen om te ruilen voor die leuke zomerschoentjes en om eropuit te gaan! Binnenkort weer nieuwe blogs, houd Cities ’n Stories in de gaten!

April collection
Today May has begun, and it feels like Spring finally started to emerge here in The Netherlands too! During April I changed the menu of Cities ’n Stories a bit. As you can see I added new categories such as Highlights and Hotspots which I’m planning to fill with interesting blog posts in the upcoming time! The English part of my blog stays the same, you can find it also in the menu. However, in April I didn’t share that much English blog posts, it was the month in which my parents-in-law came to visit Amsterdam for the first time! Therefore I did add this blog about Beurs van Berlage to the highlights category. Soon new blog posts will be added, stay tuned!

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.